Home
Buffet Group (Besson) hoofdsponsor NBK
28-08-2012 20:24
Buffet Group (Besson) is evenals alle vorige jaren de hoofdsponsor voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. ”Wij zijn zeer verheugd dat de Buffet Group ons ook dit jaar weer ondersteunt. Ze stellen een zeer goed pakket aan (hoofd)prijzen in de verschillende divisies beschikbaar”, aldus Durk Dam.

Buffet Group speelt in op behoefte bands
De Buffet Group draagt graag bij aan de ontwikkeling van de amateurmuziekwereld en stelt daarom prijzen beschikbaar waar de bands ook echt iets aan hebben. “De winnende band krijgt tijdens de NBK een voucher uitgereikt met het daarop vermelde gewonnen instrument. Wij gaan later met de band in overleg op welke manier we hier het beste invulling aan kunnen geven. Wellicht kunnen de winnaars bij ons in de fabriek van de instrumentenbouwer hun instrument uitzoeken”, zo vertelt Jan Jansen van de Buffet Group.

Voor de 3e en 4e divisie krijgen de winnende bands een gastsolist en een clinic aangeboden met een topmuzikant uit de Buffet Group. “Dit is nieuw en wij verwachten hier veel van. Het is naar onze mening een prachtige prijs voor de bands. Zij krijgen de kans op een optreden en een clinic van een topsolist! Hiermee kunnen ze de eigen band natuurlijk enorm promoten”, zo vertelt voorzitter Durk Dam.

Livestream
De Buffet Group maakt ook livestream weer mogelijk. Zo kan iedereen die niet in de gelegenheid is om op 30 november en 1 december de kampioenschappen te bezoeken, toch de wedstrijden volgen. ‘Electra’, het verplichte werk in de kampioensdivisie, is mede namens de hoofdsponsor en de British Open gerealiseerd.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS