Home
NBK registratie op nieuw platform Highnote.tv
23-10-2018 23:48
Muzikanten en (blaas)muziekliefhebbers krijgen vanaf vrijdag 26 oktober 2018 de beschikking over een nieuw muziekkanaal: HighnoteTV. Het nieuwe platform gaat concerten, concoursen, interviews en achtergronden aanbieden via internet en een video-app op smartphone en tablet. De registraties worden na een evenement als ‘video on demand’ aangeboden. De officiële lancering is tijdens de 38e editie van de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in Utrecht op vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober.

Nieuwsberichten en tv registratie
CUBrass houdt iedereen, ook tijdens de Nederlandse Brassband kampioenschappen, up-to-date met nieuwsberichten, achtergronden en interviews. Mirasound verzorgt de opnames waarbij de optredens van de winnende bands vanaf 29 oktober terug te zien op Highnote.tv; de overige opnamen volgen de dagen daarna. Naast Highnote.tv is op korte termijn ook de HighnoteTV-app beschikbaar voor iPhone en Android. Een abonnement op HighnoteTV geeft je onbeperkt toegang tot alle opnames op het platform. Er zijn ook gratis opnames te bekijken.

TV-opbrengsten voor bands, organisaties en jeugd
‘Omdat wij al jaren met veel plezier in de muziekwereld zitten, willen we graag wat terugdoen.’ vertelt van Henk van Loon van CUBrass en één van de initiatiefnemers. ‘De opbrengsten gaan voor tweederde terug naar de organisatie van evenementen en deelnemende bands. Daarnaast gaan we uit de opbrengsten een fonds oprichten voor de jeugd die actief is in de HaFabra. We willen de jeugd stimuleren middels muziekonderwijs en willen daarnaast de oprichting van een Nationale Jeugd Brassband’, zo besluit een enthousiaste Henk van Loon.
HighnoteTV is een initiatief van muziekproducent Mirasound en nieuwsplatform CUBrass. Voor meer informatie gaat u naar highnote.tv
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS