Home
Ben jij die talentvolle muzikant die Nederland vertegenwoordigt in de Europese Jeugdbrassband 2018?
25-10-2017 11:34
Van 26 april tot en met 6 mei 2018 zullen de Europese Brassband Kampioenschappen plaats vinden, deze keer in Utrecht, Nederland. In het kader hiervan zal er weer een Europese Jeugdbrassband samengesteld worden.

De Europese Jeugd Brassband is een geweldige kans voor talentvolle koperblazers om samen te spelen en samen te ontwikkelen op Europees niveau voor een week. De jeugd brassband zal deel uitmaken van de activiteiten rond deze brassband kampioenschappen.

Nederland mag hiervoor 3 talentvolle muzikanten afvaardigen op de volgende instrumenten:
  • Cornet
  • Flugelhorn
  • Euphonium

Ben je tussen 18 en 22 jaar (geboren na 1 juni 1996 en voor 1 april 2000) en heb je minimaal je C-diploma of gelijkwaardig niveau en wil je graag deel uit maken van deze jeugdbrassband meld je dan snel aan!

Aanmelden kan door een e-mail met je naam, adres, geboortedatum, instrument, telefoonnummer te sturen naar Protected email address. Vermeld ook even bij welke vereniging(en) je speelt.

Doe dit snel want de deadline om in te schrijven is 18 november 2017.

Na aanmelding ontvang je bericht betreffende de audities. Deze worden georganiseerd door en onder auspiciën van de Stichting NBK en zullen plaats vinden voor 1 december.

Kijk op de website van de EBBC 2018 voor extra informatie over de Europese BrassBand Kampioenschappen!
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS