Home
De organisatie is er klaar voor
11-09-2012 20:19
Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december aanstaande worden in de Martiniplaza te Groningen voor de 32e maal de Nederlands Brassbandkampioenschappen georganiseerd. De organisatie is er klaar voor! Een nieuw logo en een nieuwe website maken dat alles gereed is voor het belangrijkste weekend op de Nederlandse brasskalender.

De inschrijvingstermijn voor de bands is op 1 september gesloten. In totaal hebben zich 40 bands aangemeld. In de kampioensdivisie betreden 9 bands de muzikale arena. De complete Nederlandse brassbandtop is vertegenwoordigd. Zij zullen het nieuwe werk ‘Electra’ van Martin Ellerby ten gehore brengen. Dit werk beleefde op zaterdag 1 september zijn première tijdens de British Open in Birmingham. De juryleden voor de kampioens- en eerste divisie zijn Luuk Tuinstra, Jan van der Roost en Ray Farr. De heren Rob Goorhuis, Danny Oosterman en Hannes Buchegger jureren de overige divisies.

Voor de overige deelnemers, de dagindeling en verplichte werken verwijzen wij u graag naar onze compleet vernieuwde website, http://www.enbk.nl. U kunt dit jaar kaarten bestellen en betalen via de site. Ook de try-outs vindt u hier. Houd de website in de gaten voor alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen. Ook zijn wij actief op twitter. Volgt u ons via #NBK2012?

Tot ziens in de Martini Plaza te Groningen!
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS