Nieuwe inspeelruimte
2023-05-26T19:15:45+02:00

Tijdens de komende NBK spelen de bands in een nieuwe inspeelruimte in. Voor 3 en 4 november a.s. heeft de Stichting NBK in overleg met TivoliVredenburg Club Nine vastgelegd en getest. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de wens van met name muzikanten en dirigenten.
Eind 2022 hield het bestuur van de Stichting NBK een enquête over de NBK 2022. Naast veel positieve punten (sfeer, programmering, goede zaal en mooie muziek) kwam daarbij de inspeelruimte naar voren als verbeterpunt. Met name muzikanten en dirigenten meldden dat de inspeelruimte die tot nu gebruikt werd qua grootte en temperatuur te wensen over liet.

“Tijdens de komende NBK bieden we de bands Club Nine op de 9e etage van TivoliVredenburg aan. Met een repetitie op die plek heeft de Koninklijke Brassband Utrecht deze ruimte in april getest, naar volle tevredenheid van muzikanten, dirigent en het NBK-bestuur."
"De ruimte is qua grootte ruim voldoende om als band goed te kunnen voorbereiden en inspelen, en de klimaatbeheersing zorgt ervoor dat het in de zaal niet te warm wordt. Wat ons betreft een flinke verbetering die de kwaliteit van het evenement ten goede komt”, aldus NBK-voorzitter Ale Nicolai.(Foto's: TivoliVredenburg).

Meer info over Club Nine vind je hier.
Naar alle nieuwsberichten