Home
Ulbe Boes, bedankt!
02-11-2014 00:15
Op zaterdagavond 1 november heeft de stichting NBK afscheid genomen van Ulbe Boes. Ulbe was vanaf het begin de technische man die verantwoordelijk was voor de faciliteiten (zoals bijvoorbeeld de jurybox).
Ulbe was tijdens het evenement de man achter de coulissen die alles regelde en dirigeerde. Punctueel, praktisch en plezierig.
Achter de muziek aan van Surhuisterveen naar Leeuwarden, Zutphen, Rotterdam, Zutphen, Hardenberg, Groningen en nu TivoliVredenburg Utrecht. Ulbe, vanaf deze plaats, namens ons allemaal (deelnemers, bezoekers en bestuur) grootse dank en hulde voor al je inzet de afgelopen 25 jaar! Wij weten dat je altijd gesteund bent door je vrouw Tinie. Het gaat jullie goed!
Klik hier voor het interview dat Brass Info had met Ulbe.
De Bazuin Oenkerk winnaar kampioensdivisie
02-11-2014 00:08
Brassband De Bazuin onder leiding van Klaas van der Woude is de winnaar geworden in de Kampioensdivisie. Zij speelden het werk Journey of the Lone Wolf van componist Simon Dobson. De solistenprijs was voor de beste trombonespeler Trienke de Vries eveneens van brassband De Bazuin uit Oentsjerk.
Klik hier voor de volledige uitslag.
Winnaars 1e en 2e divisie
01-11-2014 17:08
Brassband De Bazuin B uit Oenkerk met dirigent Sietse Hamersma is de winnaar geworden in de 2e divisie. Zij behaalden met het verplichte werk ‘The Son of theLight’ van componist Bertrand Moren 90 punten. De hoogste eer voor de beste solist ging naar de flugelhorn van Martini Brassband Groningen, Marianne van der Heide.
Winnaars 3e en 4e divisie
31-10-2014 23:50
Geref. Brassband Immanuël uit Eemsmond onder leiding van Jan Werkman was in de 4e divisie de winnaar met 92 punten. Zij speelden het werk Legenda Rumantscha van componist Oliver Waespi.
Constantijn Huygens streek met de hoogste eer in de 3e divisie. De band uit Appingedam onder leiding van Richard Visser scoorde met hun vertolking van Variations on Laudata Dominum (revised ediation) van Edward Gregson 95 punten.
De NBK AFTERPARTY!
30-10-2014 15:26
Kom op zaterdagavond 1 november na het NBK naar de afterparty! Je bent welkom in grandcafé ‘Het Gegeven Paard’ in de ontvangsthal van TivoliVredenburg. Of kom, in een later stadium, naar het Belgisch Bier Cafe 'Olivier' aan de Achter Clarenburg 6a in Utrecht, op slechts 2 minuten lopen van TVU. In de door velen getipte Winkel van Sinkel aan de Oudegracht is helaas een besloten technoparty op de zaterdagavond.
... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ...