Twee nieuwe bestuursleden voor de stichting NBK
2020-02-07T17:23:12+01:00

Tijdens de 39e editie van het NBK deden wij een oproep voor nieuwe bestuursleden. Wij zijn blij dat we binnen het bestuur Paulwillem Lommerde en Harm Dijkstra mogen verwelkomen.
Paulwillem is voor velen binnen de brassband wereld geen onbekend gezicht. Hij heeft beroepsmatig en binnen diverse brassbands bestuurlijke ervaring opgedaan. Momenteel speelt hij solo trombone bij de Koninklijke Brassband Utrecht. Niet alleen op het podium, maar ook achter het podium was Paulwillem tijdens vele NBK’s te zien. Paulwillem zegt zelf: ‘Ik wil graag een bijdrage leveren aan de (ontwikkeling van de) brassbandmuziek in het algemeen, en de organisatie van de NBK in het bijzonder’.

Harm Dijkstra heeft muzikale Friese roots; de blaasmuziek is hem als kind binnen de fanfare met de paplepel ingegoten. Harm had les van Bienze IJlstra en speelde bugel bij fanfare Joost Wiersma. Het Friese heeft hij verruild voor het Utrechtse. Daar lonkte toch weer de muziek, dus sloot Harm zich aan bij het Zuilens Fanfare Corps. Na - zoals Harm zelf vertelde - ‘een leuke ervaring als vrijwilliger bij het afgelopen NBK, kom ik graag het bestuur versterken om een bijdrage te leveren en dit mooie evenement nog succesvoller te maken’.

Paulwillem zal zich in eerste instantie richten op de marketing en communicatie, terwijl Harm het wedstrijdsecretariaat over neemt van Tsjikke Mollema. Pieter, Erik en Jannie verwelkomen Paulwillem en Harm dan ook graag binnen het bestuur. Wij gaan samen aan de slag en jullie zien het nieuwe team tijdens onze 40e NBK-editie. Tot ziens op 6 en 7 november in TivoliVredenburg.
Naar alle nieuwsberichten