Nieuwsberichten
NBK opnieuw beleven?
27-11-2014 14:25
Bestel uw DVD/Blu-Ray van uw favoriete brassbands van de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in de webshop van Hafabra Livestream.
Nieuwsgierig? Klik dan op deze link.
Afscheid voorzitter NBK
22-11-2014 14:04
Na een zeer drukke periode van voorbereiden en overgang naar TivoliVredenburg Utrecht heeft Abel Veenstra om persoonlijke redenen besloten te stoppen als voorzitter van de NBK.
Het bestuur is Abel Veenstra zeer erkentelijk voor het vele werk dat ook hij verricht heeft om deze overgang mogelijk te maken. Door verschuiving van taken zal binnen het bestuur getracht worden de ontstane leemte in te vullen.
Alle foto's NBK 2014 online!
07-11-2014 10:09
Fotograaf Jan Mollema heeft de 34e editie van de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in beeld vastgelegd. Nieuwsgierig naar deze prachtige beelden? Klik hier voor de foto's.
Bij gebruik van deze foto's graag vermelden: Stg. NBK/Jan Mollema. Alvast onze dank hiervoor.
NBK opnieuw beleven?
02-11-2014 13:40
Vanaf zondag 2 november kunt u de complete NBK (beeld- en geluidregistratie) online bekijken op uw computerscherm, smartphone of tablet. U klikt hier op de website hafabralivestream.nl en selecteert naar keuze of u kiest voor toegang tot alle optredens van dit weekend. Tegen een kleine vergoeding heeft u dan 15 dagen onbeperkt toegang tot deze opnames.
Ulbe Boes, bedankt!
02-11-2014 00:15
Op zaterdagavond 1 november heeft de stichting NBK afscheid genomen van Ulbe Boes. Ulbe was vanaf het begin de technische man die verantwoordelijk was voor de faciliteiten (zoals bijvoorbeeld de jurybox).
Ulbe was tijdens het evenement de man achter de coulissen die alles regelde en dirigeerde. Punctueel, praktisch en plezierig.
Achter de muziek aan van Surhuisterveen naar Leeuwarden, Zutphen, Rotterdam, Zutphen, Hardenberg, Groningen en nu TivoliVredenburg Utrecht. Ulbe, vanaf deze plaats, namens ons allemaal (deelnemers, bezoekers en bestuur) grootse dank en hulde voor al je inzet de afgelopen 25 jaar! Wij weten dat je altijd gesteund bent door je vrouw Tinie. Het gaat jullie goed!
Klik hier voor het interview dat Brass Info had met Ulbe.
1 2 3 4 5 6